POMAGAM

faniMani

Wspieraj nas za darmo

Numer KRS 0000780130

Wpłać blikiem darowiznę na numer telefonu

Sponsor/Patron poszukiwany

Rozpoczynamy poszukiwanie sponsora!

Rozpoczynamy zakrojone na szeroką skalę poszukiwania Sponsora dla naszej Fundacji Ktoś. Szukamy kogoś, kto ma dobre serce, komu los zwierząt nie jest obojętny, a dodatkowo ma możliwości finansowe, aby wspierać potrzebujące zwierzęta.

Śmiało możemy powiedzieć, że szukamy Patrona. Kogoś, kto kocha zwierzęta, widzi potrzebę niesienia pomocy, chce wspierać nasze działania i uczestniczyć w rozwoju Azylu Ktosiowo. Kogoś, kto podziela nasze poglądy i będzie wspierał działania naszej organizacji. Wspólnie będziemy realizować misję polegającą na zmianie postrzegania zwierząt oraz uświadamiać innych, że zwierzęta jako istoty czujące nie są rzeczą – czują tak jak my i zasługują na szacunek.

Poszukujemy Partnera, który wspólnie z nami będzie reagować tam, gdzie potrzebna pomoc, i który razem z nami będzie tej pomocy udzielał potrzebującym zwierzętom.

Krótko mówiąc, szukamy kogoś, z kim wspólnie będziemy nieść pomoc. Bo razem możemy więcej!

Nawiązanie takiej współpracy to wiele wymiernych korzyści dla każdej ze stron. Nasz Azyl Ktosiowo położony jest w bardzo malowniczym miejscu i dysponuje na tyle dużym terenem, że ma ogromny potencjał, jeśli chodzi o rozwój. Możliwości są prawie nieograniczone!

Otrzymane wsparcie będzie przeznaczone na pomoc zwierzętom, które są pod opieką Fundacji – na ich żywienie, leczenie i rehabilitacje.

Co oferujemy w zamian? Gwarantujemy przejrzystość w kwestii dysponowania otrzymanymi środkami i możliwość weryfikacji, czy pomoc jest skuteczna. Dodatkowo umożliwiamy reklamę w naszych mediach społecznościowych. I najważniejsze – obiecujemy ogromną satysfakcję z niesienia pomocy tym, którzy sami nie są w stanie o siebie zadbać. Zakres współpracy będziemy oczywiście uzgadniać indywidualnie.

Wierzymy, że Internet ma ogromną moc – jeśli chcesz nam pomóc lub znasz idealnego sponsora-partnera dla Fundacji Ktoś, śmiało prześlij mu link do naszej strony! Razem możemy więcej!